Compleet & op koers

Tijd vliegt als alles gaat zoals je hoopt. Zo’n 2 maanden terug gooiden we de trossen los en het mag gezegd, we varen lekker. Met klanten en met elkaar.

Ons team van coaches is uitgebreid, op de foto gezet én aangeschoven voor een inmiddels traditioneel diner bij Stadsjochies in Utrecht (opnieuw waanzinnig eten trouwens, ga dat proeven).

Bekijk het volledige team van Leiderschip.

Veranderen waar je bijstaat

We zeggen het altijd tegen onze klanten: veranderen doe je niet in een stap van A naar B. Veranderen gebeurt in het ‘ondertussen’. Dat merken wij ook.

Half april markeerde het begin van iets nieuws. En terwijl we aan de slag zijn, ontwikkelen we werkwijzen. De koers is uitgezet en al varende passen we ons aan. Ingegeven door de omstandigheden en mogelijkheden.

We grijpen de kansen die zich voordoen, en staan tegelijkertijd regelmatig stil om te leren en verbeteren.

Wat het oplevert? Energie. Onderlinge verbinding. Vertrouwen. We communiceren continue en daarbinnen ontstaan nieuwe ideeën en gedeeld eigenaarschap. Hulp geven en hulp ontvangen.

Van intern naar extern

Het meest dankbare is dat het zich ook extern manifesteert. Mooie reacties van klanten, in gesprekken en onze sessies. Blijkbaar is de energie voelbaar en aanstekelijk.

Zo zitten we in een proces waar we ook onze klanten in meenemen. En ondervinden we aan den lijve wat veranderen, leiderschap en samenwerken inhouden. In de ervaring worden dingen levend.

Een intern proces waar wijzelf en onze klanten extern van profiteren.